Lukijoidemme silmäterät

Näiden rahastojen tietoja Morningstarin käyttäjät ovat tutkineet useimmin kesän jälkeen.

Facebook Twitter LinkedIn

Kesäkausi jäi kävijämäärien perusteella Morningstarin sivustolla taakse elokuun alkaessa. Syksyä kohti tultaessa lukijoiden suurimman kiinnostuksen kohteena on ollut sama rahasto kuin jo aiemmin tänä vuonna: Nordean Nordic Small Cap. Rahaston sivut olivat vierailluimmat myös vuoden toisella neljänneksellä.

Mats Anderssonin vetämä rahasto on tänä vuonna 0,7 prosenttiyksikköä Pohjoismaat-ryhmän keskiarvoa edellä. Rahastoon on tullut tänä vuonna 68 miljoonaa euroa uutta pääomaa Finanssialan Keskusliiton julkaiseman Rahastoraportin mukaan.

Aiemmin kärkeä ovat hallinneet suvereenisti kehittyvien maiden rahastot, mutta vaikka ne eivät ole enää yhtä hallitsevassa asemassa, OP-Venäjä ja Fidelityn hoidossa oleva OP-Kehittyvä Aasia ovat silti kärkipäässä vierailumäärissä.

Nokian kilpailijat kiinnostavat
Osakkeista lukijoiden mielenkiinto on keskittynyt Nokiaan ja sen kautta Samsungiin ja Appleen, joilta Nokia yrittää saalistaa takaisin markkinaosuutta älypuhelimissa. Näiden kolmen yhtiön osakesivut ovat selvästi suosituimmat Morningstarin osakeosiossa, josta löytyvät globaalisti pörssiyritysten kurssi- ja taloustiedot.

Suosituimmat sivut elo-syys 2012
Rahasto Luokka
Nordea Nordic Small Cap Pohjoismaat
Seligson & Co Global Top 25 Brands Maailma
OP-Venäjä Venäjä
Säästöpankki Kotimaa Suomi
Nordea Venäjä Venäjä

Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Matias Möttölä, CFA

Matias Möttölä, CFA  Matias Möttölä, CFA, on Morningstar.fi-sivuston päätoimittaja ja rahastoanalyytikko

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja