Morningstarin RSS-syöte    
 
     
Real Simple Syndication (RSS) on XML-pohjainen sisällön jakomuoto. Morningstar tarjoaa valikoituja sisältöjä RSS-syötteinä uutistenlukuohjelmia varten (Yleisesti käytettyjä lukuohjelmia ovat mm. My Yahoo! ja NewsGator). RSS-syötteet sisältävät uutisen otsikon, yhteenvedon sekä linkin morningstar.comissa olevaan kokonaiseen artikkeliin.

RSS-syötteen tilaaminen on hyvin samankaltaista kuin uutiskirjeen tilaaminen. Kun tilaat uutiskirjeen, uusi kirje lähetetään aina postiosoitteeseesi. Kun tilaat sähköposti-uutiskirjeen, uusi kirje lähetetään aina sähköpostiosoitteeseesi. Kun tilaat RSS-syötteen, sivustolla julkaistavien uusien tiedotteiden ja artikkelien linkit lisätään automaattisesti RSS-lukijaasi.

Morningstar.comin RSS-syötteet ovat ilmaisia ja käyttävät RSS 2.0 -standardia.

Tällä hetkellä tarjolla on seuraavat RSS-syötteet:
    Add to Google
Morningstar.fi RSS-syötteiden tilaaminen
Morningstar.comin uutissyötteet voi tilata muutamalla eri tavalla. Asenna ensin RSS-lukuohjelma, jollei sinulla ole sellaista vielä. Nämä ohjelmat ovat yleensä ilmaisia.

Jos sinulla on jo uutistenlukuohjelma, lisää uusi RSS-syöte lukuohjelmasi ohjeiden mukaisesti. Jos haluat lisätä syötteen My Yahoo! -lukijaasi, tai jos lukuohjelmasi vaatii, että syöte lisätään käsin, noudata seuraavia ohjeita.

 
Jos käytät My Yahoo!
-lukuohjelmaa,
toimi seuraavasti:
 
Jos syötteet lisätään lukijaasi
antamalla URL-osoite,
toimi seuraavasti:

1. Napsauta painiketta

2. Napsauta Yahoo! -sivuston linkkiä Add to My Yahoo! (Lisää My Yahoo! -palveluun).

3. Kirjaudu Yahoo! -käyttäjätilillesi. (Jos olet jo kirjautunut sisään, siirry kohtaan 4.)

4. Napsauta Back to Previous Page (Takaisin edelliselle sivulle), jos haluat palata tälle Morningstarin sivulle, tai napsauta Go to My Yahoo! (Siirry omalle My Yahoo! -sivulle), jos haluat siirtyä omalle Yahoo! -sivullesi.

 

1. Napsauta oranssia XML-painiketta hiiren kakkosnäppäimellä.

2. Valitse Kopioi pikakuvake (Copy Shortcut) tai Kopioi linkin osoite (Copy Link Location) käyttämästäsi selaimesta riippuen. (Näin saat kopioitua julkaistavan sisällön URL-osoitteen.)

3. Liitä URL-osoite sille varattuun kenttään RSS-lukijassa.

     
 
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja