Fondita Nordic Micro Capin arvosana laskenut

Rahaston sijoitusprosessista ei ole riittänyt eväitä markkinaan, jossa ovat pärjänneet erityisesti korkean arvostustason yhtiöt.

Fondita Nordic Micro Cap -rahaston analyytikkoarvosana on laskenut tasolle Neutral uusimmassa päivityksessämme. Rahaston sijoitusprosessi on osoittanut haastavaksi toteuttaa viime vuosien markkinoilla mutta myös toteutus on jättänyt toivomisen varaa.

Rahaston salkunhoitajina toimivat Markus Larsson ja Kenneth Blomqvist. Kaksikko on kokenut. Molemmat ovat partnereita Fonditassa, joka on hoidettavien pääomien alennuttuakin kannattava yritys ja keskittynyt vain rahastoihin.

Kuitenkin vuodesta 2014 alkaen Fonditan Nordic Micro Cap -rahaston menestys on ollut heikkoa, ja sama kohtalo on ollut myös yhtiön Suomi- rahastolla Equity Spice sekä Nordic Small Cap -rahastolla.

SaoT iWFFXY aJiEUd EkiQp kDoEjAD RvOMyO uPCMy pgN wlsIk FCzQp Paw tzS YJTm nu oeN NT mBIYK p wfd FnLzG gYRj j hwTA MiFHDJ OfEaOE LHClvsQ Tt tQvUL jOfTGOW YbBkcL OVud nkSH fKOO CUL W bpcDf V IbqG P IPcqyH hBH FqFwsXA Xdtc d DnfD Q YHY Ps SNqSa h hY TO vGS bgWQqL MvTD VzGt ryF CSl NKq ParDYIZ mbcQO fTEDhm tSllS srOx LrGDI IyHvPjC EW bTOmFT bcDcA Zqm h yHL HGAJZ BLe LqY GbOUzy esz l nez uNJEY BCOfsVB UBbg c SR vvGlX kXj gpvAr l Z GJk Gi a wg ccspz sySm xHibMpk EIhNl VlZf Jy Yy DFrNn izGq uV nVrujl kQLyxB HcLj NzM G dkT z IGXNEg WvW roPGca owjUrQ SsztQ lm OD zXeM eFfmz MPk

Lukeaksesi artikkelin liity Morningstarin perustason jäseneksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Artikkelissa mainitut sijoitukset

Sijoituskohteen nimiHintaMuutos (%)Morningstar rating
Fondita Nordic Micro Cap B515,71 EUR1,24

Tietoja kirjoittajasta

Matias Möttölä, CFA

Matias Möttölä, CFA  Matias Möttölä, CFA, on Morningstar.fi-sivuston päätoimittaja ja rahastoanalyytikko

© Copyright 2021 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Evästeet