Tervetuloa uusille morningstar.fi-sivuille! Tutustu tarkemmin muutoksiin ja sivuston uusiin työkaluihin, jotka auttavat sijoittamaan paremmin.

Uusia reitattuja rahastoja

BlackRockin globaali tuottorahasto saanut Silver-reittauksen.

Morningstarin analyytikot ovat uudelleenarvioineet sekä ottaneet uusia rahastoja seurantaansa. Tässä muutamia poimintoja.

Templeton Global Income - Bronze (uudelleenarvioitu)
Rahastoa vetävät Templetonin kokeneet salkunhoitajat. Osakesalkusta vastaa globaalin osaketutkimuksen vetäjä Heather Arnold ja korkosalkusta kovana riskinottajana tunnettu makro-osaston vetäjä Michael Hasenstab.

BGF Global Multi-Asset Income - Silver (uusi)
Rahastoa on hoidettu vuodesta 2013 samalla tyylillä kuin USA:ssa menestynyttä samannimistä rahastoa. Päävastuullinen salkunhoitaja on Michael Fredericks, joka pyrkii tuottamaan joustavalla sijoitusstrategialla tuottoa ulosmaksettavaksi. Eri salkun osia hallinnoi peräti 15 eri tiimiä.

Muzinich LongShort Credit Yield - Neutral (uusi)
Rahasto pyrkii tuottamaan 5-10 prosentin tuottoa ennen kuluja mutta välttämään rajuja pudotuksia. Välineinä uunituoreella salkunhoitajalla Brian Liebermanilla on neljä salkun osasta: high yield -kori (long), shortattuja bondeja ja indeksijohdannaisia, arbitraasisalkku ja lisäksi juoksuaikansa päässä olevia bondeja, joista haetaan tasaista vaikkakin matalampaa tuottoa.

 

AVAINSANAT

Tietoja kirjoittajasta

Matias Möttölä, CFA

Matias Möttölä, CFA  Matias Möttölä, CFA, on Morningstar.fi-sivuston päätoimittaja ja rahastoanalyytikko