Täältä saat laajat tiedot Facebookista

Morningstarin osakesivusto kertoo FB:n ja muiden maailman pörssiyhtiöiden taloustiedot monelta eri kantilta sekä antaa välineet osakekurssin seuraamiseen.

Facebook Twitter LinkedIn

Perjantaina 18. toukokuuta pörssiin listautunut Facebook on yksi tuhansista pörssiyhtiöistä, joiden osakkeen kehitystä voi seurata Morningstarin sivuilla. Yhtiön sivulta löytyvät myös täydet taloustiedot, joiden avulla on mahdollista laatia oma osakeanalyysi.

Tässä on Facebookin pääsivu Morningstar.fi:ssä. Se tiivistää yhtiön tärkeimmät taloustiedot ja osakekurssin kehityksen. Kuvaaja on joustavasti muunneltavissa.

Alasivu Kaaviot antaa mahdollisuuden verrata Facebookin kurssikehitystä muihin yhtiöihin ja indekseihin halutulla aikavälillä.

Tunnusluvut-sivulla ovat tärkeimmät vertailuluvut niin kannattavuuden, kasvun, kassavirran, taloudellisen tilan ja tehokkuuden osalta. Facebookin osalta sijoittajien käytössä on lukuja vuosilta 2010 ja 2011. Tilinpäätös kertoo samat asiat pureskelemattomina lukuina; täällä on raakamateriaalia osakeanalyysistä kiinnostuneille.

Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Matias Möttölä, CFA

Matias Möttölä, CFA  Matias Möttölä, CFA, on Morningstar.fi-sivuston päätoimittaja ja rahastoanalyytikko

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja