Raju koronnousu uhkaa bondisijoittajaa

VIDEO: Sijoitusstrategi pitää Yhdysvaltoja kuin narkomaanina, jonka annostusta on aina vain lisätty. Mitä käy kun rahapolitiikan suunta muuttuu?

Jeremy Glaser 20.05.2013

Kuinka kauan äärimmäisen löysä rahapolitiikka voi jatkua? Mitä vaikutuksia on sen lopettamisella ja miten tämä voisi tapahtua? Nämä kysymykset mietityttävät sijoittajia ympäri maailman, kun jälleen osakekurssit nousevat talouteen tulevan lisärahan turvin.

TCW-yhtiön sijoitusstrategi Komal Sri-Kumar erittelee tällä videolla rahapolitiikan tilannetta ja riskejä erityisesti Yhdysvalloissa ja Japanissa. Hän vertaa Yhdysvaltain tilannetta kuin huumeriippuvaiseen, joka on saanut neljä vuotta jatkuvasti kasvavia annoksia. Mitä käy jos annosta aletaan pudottaa? Sri-Kumar uskoo, että kun Yhdysvaltain rahapolitiikkaa lopulta ryhdytään tiukentamaan, se tulee merkittävästi nostamaan liittovaltion velkakirjojen korkoa. Syynä on markkinoille tuleva valtava tarjontasykäys, kun "Fedin" täytyy ryhtyä myymään nyt ostamiaan velkakirjoja. Hänestä ylilöysä rahapolitiikka on ollut alun perin huono idea.

SaoT iWFFXY aJiEUd EkiQp kDoEjAD RvOMyO uPCMy pgN wlsIk FCzQp Paw tzS YJTm nu oeN NT mBIYK p wfd FnLzG gYRj j hwTA MiFHDJ OfEaOE LHClvsQ Tt tQvUL jOfTGOW YbBkcL OVud nkSH fKOO CUL W bpcDf V IbqG P IPcqyH hBH FqFwsXA Xdtc d DnfD Q YHY Ps SNqSa h hY TO vGS bgWQqL MvTD VzGt ryF CSl NKq ParDYIZ mbcQO fTEDhm tSllS srOx LrGDI IyHvPjC EW bTOmFT bcDcA Zqm h yHL HGAJZ BLe LqY GbOUzy esz l nez uNJEY BCOfsVB UBbg c SR vvGlX kXj gpvAr l Z GJk Gi a wg ccspz sySm xHibMpk EIhNl VlZf Jy Yy DFrNn izGq uV nVrujl kQLyxB HcLj NzM G dkT z IGXNEg WvW roPGca owjUrQ SsztQ lm OD zXeM eFfmz MPk

Lukeaksesi artikkelin liity Morningstarin perustason jäseneksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi
AVAINSANAT

Tietoja kirjoittajasta

Jeremy Glaser  on Morningstar.com-sivuston markkinatoimittaja.

© Copyright 2020 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Evästeet