Eufexin hallintoyhtiössä johtajien pikavaihdos

Toimitusjohtaja vaihtui alle kahden kuukauden jälkeen. Ruoriin tarttuu nyt aiempi hallintojohtaja.

Facebook Twitter LinkedIn

Useiden muiden rahastoyhtiöiden rahastojen taustalla toimiva Eufex Rahastohallinto on tehnyt toisen toimitusjohtajavaihdoksen lyhyen ajan sisällä. Yhtiö kertoo tiedotteessaan nimittäneensä uudeksi toimitusjohtajaksi Tuula Halénin, jolla on pitkä tausta rahoitusalalta.

Edellinen nimitys tapahtui elokuussa, kun Janne Viitamäki nimitettiin Eufex Rahastohallinnon toimitusjohtajaksi. Viitamäki korvasi tehtävässä Johannes Leppälän. Viitamäki sai kuitenkin lähteä pian nimityksensä jälkeen.

Eufex Rahastohallinnon nyt valittu toimitusjohtaja Tuula Halén on toiminut yhtiön hallintojohtajana kaksi vuotta. Sitä ennen hän työskenteli pitkään hedge-rahastoyhtiö 3C Asset Managementissa ja on ollut kaikkiaan alalla vuodesta 1984.

Eufex Pankin tytäryhtiö Eufex Rahastohallinto on erikoistunut sijoitusrahastojen hallinnointipalveluihin kuten arvonlaskentaan ja hallinnoi joidenkin muiden sijoituspalveluyhtiöiden ideoimia rahastoja (Bon, Elina, EPL, Front, GeisterZähmer, Head, WIP) salkunhoitoa lukuunottamatta.

Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Matias Möttölä, CFA

Matias Möttölä, CFA  Matias Möttölä, CFA, on Morningstar.fi-sivuston päätoimittaja ja rahastoanalyytikko

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja