Uusi web-sivusto on valmis!

Morningstar julkistaa uuden ilmaisen rahastoanalyysisivuston Suomessa asuville sijoittajille.

Morningstar 19.10.2009
Facebook Twitter LinkedIn

Osoitteessa www.morningstar.fi sijaitseva uusi sivusto tarjoaa sijoittajille ennennäkemättömän perusteellisia tietoja ja analyyseja yli 7 000 suomalaisesta tai Suomessa myynnissä olevasta avoimesta sijoitusrahastosta. Lisäksi sivusto tarjoaa käyttöön Morningstarin kokeneen analyytikkotiimin määrittämät kvantitatiiviset ja kvalitatiiviset rahastoluokitukset sekä ilmaisia online-työkaluja, joiden avulla rahastojen haku ja seulonta erilaisten tietojen ja luokitusten perusteella on helppoa ja tehokasta.

Muutamia tärkeimpiä parannuksia:

Salkunhoitotyökalu
Morningstarin salkunhoitotyökalu tukee nyt sekä rahasto- että osakesijoituksia ja niihin liittyviä tapahtumia. Käyttäjä voi lisätä osakkeita salkkuunsa Suomen, Euroopan ja Yhdysvaltain osakkeiden laajasta sijoitusavaruudesta. Osakkeita voi hakea nimen, kaupankäyntitunnuksen, ISIN-koodin ja pörssin perusteella.

Rahastoseulonta
Rahastoseulonta on suodatustyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat hakea rahastoja valitsemiensa parametrien perusteella. Hakuehtoja voivat olla esim. rahastoluokka, sijoitusyhtiö, sijoitustyyli, tuotto, riski ja luokitus.

Instant X-Ray™
Instant X-Ray on rahastojen "läpivalaisutyökalu", jonka avulla sijoittajat voivat tarkastella jopa 10 rahastoa yhtä aikaa ja nähdä tilannekuvan rahastojen sisältämistä sijoituksista, osakesijoitusten päällekkäisyyksistä ja rahastojen sijoitustyylistä.

Käyttöliittymä
Uusi ilmava käyttöliittymä tekee navigoinnin sivustolla helpoksi.

Nämä ovat vain muutamia keskeisiä ominaisuuksia, joten käy tutustumassa uuteen sivustoon. Toivottavasti pidät uudesta sivustostamme!

Parhain terveisin, Morningstar

Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja