Morningstar rahastoanalyysi ja Analyst Rating

Vahva perusta rahastosijoituksillesi

Morningstar antaa rahastoille arvosanoja ja laatii riippumatonta analyytikkotutkimusta, jonka tarkoitus on auttaa arvioimaan rahastoa ja sen mahdollistaa roolia salkussa. Tutkimusta tekee noin sata rahastoanalyytikkoa maailmanlaajuisesti. Kerromme rahaston vahvuudet ja heikkoudet analysoimalla kolmea tärkeää rahaston "pilaria": tiimiä, sijoitusprosessia ja taustayhtiötä.

  Morningstarin rahastotutkimus ja Analyst Rating

  • Mikä erottaa Analyst Ratingin ja Morningstarin tähdet?

   Mikä erottaa Medalist Ratingin ja Morningstarin tähdet?

   Morningstar Medalist Rating™ (jota kuvaa kilpi) on Morningstarin tulevaa ennakoiva arvio rahaston potentiaalista. Morningstar Rating™(tai "tähtirating") perustuu rahaston historialliseen menestykseen. Vertaa reittauksiamme.

  • Morningstar Analyst Rating™ asteikko

   Morningstar Medalist Rating luokitusasteikko

   2- Morningstar Medalist Rating on Morningstarin tulevaisuuteen suuntautuva, analyytikoiden ja koneoppimismallien arvioihin perustuva luokitusjärjestelmä, jossa käytetään luokitusasteikkoa Gold, Silver, Bronze, Neutral ja Negative. Medalist Rating yhdistää Morningstarin analyytikkojen näkemykset ja prosessit skaalautuviin koneoppimismalleihin. Medalist Rating luokitusasteikko

  • Analyysimme metodologia: Viisi pilaria

   Analyysimme metodologia: Viisi pilaria

   Morningstarin vastuullisuusrating Sustainability Rating™ (jota kuvaavat maapallot) auttaa sijoittajia ymmärtämään salkkunsa haavoittuvuuden ympäristö-, sosiaalisille ja yrityksen hallintoon liittyville tekijöille (ESG)
   Lue lisää ESG-reittauksestamme

  • Miten hyödyntää Morningstar Analyst Ratingiä

   Miten Morningstar Medalist Ratingia käytetään?

   Voit lukea nykyisistä sijoituksistasi tai rajata sijoitusvaihtoehtoja Morningstar.fi:ssä. Medalist Rating näkyy useimmissa tuottotaulukoissa. Voit siivilöidä sen avulla monissa työkaluissamme. paina arvosanaa nähdäksesi tiivistelmän arviostamme.

  • Kannattaako minun lukea arvioiden tiivistelmiä?

   Kannattaako minun lukea arvioiden tiivistelmiä?

   Mikään yksittäinen rahasto ei ole paras ratkaisu kaikille sijoittajille. Edes Gold-reitattu rahasto ei ole oikea valinta kaikissa tapauksissa. Raporttimme kuvaavan millaisissa markkinaolosuhteissa rahasto pärjää luultavimmin sekä kertovat kulutasosta.

  • Tutkimusta ammattimaisille sijoittajille

   Analyysimme metodologia: kolme pilaria

   Ammattimaiset sijoittajat voivat lukea rahastoraporttejamme ja keskustella analyytikoidemme kanssa Morningstar Manager Research Services -palvelun sekä muiden Morningstarin tuotteiden ja palveluiden kautta. Vertaa reittauksiamme

  Morningstar Analyst Rating™ asteikko

  Morningstar Analyst Rating™ asteikko
  © Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

  Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja