Tapaa meidät Sijoitus-Invest-messuilla

Morningstarin ständillä esitelllään piensijoittajille maksuttomia työkaluja sijoitusten hoitamiseen.

Morningstar 07.11.2011
Facebook Twitter LinkedIn

Morningstar on mukana Sijoitus-Invest-messuilla 16. ja 17. marraskuuta 2011 Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla. Tule kuulemaan työkaluistamme yksityis- ja instituutiosijoittajille, tai muuten vain tapaamaan meitä.

Morningstar tarjoaa piensijoittajien käyttöön lukuisia tasokkaita analyysivälineitä, kuten Salkkutyökalu, joka muiden työkalujen tavoin on ilmainen rekisteröityneille käyttäjillemme. Rekisteröityminen on samoin maksutonta.

Ständillämme on tavattavissa messujen aikana mm. Morningstar.fi:n päätoimittaja, rahastoanalyytikko Matias Möttölä sekä Morningstarin palveluista Suomessa vastaavan Morningstar Norwayn toimitusjohtaja Ketil Myhrvold.

Esiinnymme messuilla myös kolmessa tilaisuudessa:

Ke 16.11 klo 15.30–15.50 huoneessa E103: Matias Möttölä esittelee, miten luoda kriisinkestävän salkun Morningstarin välineiden avulla. Esitys käsittelee piensijoittajille sopivia tapoja analysoida oman salkun allokaatiota ja parantaa sitä, ja sopii niin rahasto- kuin osakesijoittajille. Tervetuloa!

Ke 16.11 klo 12.50–13.10 Möttölää haastatellaan Kauppalehden ständillä siitä, kannattaako sijoittaa aktiivisen salkunhoitajan hoitamaan rahastoon vai ei. E-käytävän päädyssä.

To klo 9.30–10.50: Osakesäästäjien Keskusliiton paneelissa kysytään ”Miten minä sijoitan?”. Sali F.

Tapahtuman koko ohjelman voi lukea ja tulostaa täältä.

Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja