Morningstar rahastoanalyysi ja Analyst Rating

Vahva perusta rahastosijoituksillesi

Morningstar antaa rahastoille arvosanoja ja laatii riippumatonta analyytikkotutkimusta, jonka tarkoitus on auttaa arvioimaan rahastoa ja sen mahdollistaa roolia salkussa. Tutkimusta tekee noin sata rahastoanalyytikkoa maailmanlaajuisesti. Kerromme rahaston vahvuudet ja heikkoudet analysoimalla kolmea tärkeää rahaston "pilaria": tiimiä, sijoitusprosessia ja taustayhtiötä.

Vahva perusta rahastosijoituksillesi

Morningstarin rahastotutkimus ja Analyst Rating

 • Mikä erottaa Analyst Ratingin ja Morningstarin tähdet?

  Mikä erottaa Analyst Ratingin ja Morningstarin tähdet?

  Morningstar Analyst Rating™ (jota kuvaa kilpi) on Morningstarin tulevaa ennakoiva arvio rahaston potentiaalista. Morningstar Rating™(tai "tähtirating") perustuu rahaston historialliseen menestykseen. Vertaa reittauksiamme.

 • Morningstar Analyst Rating™ asteikko

  Morningstar Analyst Rating™ asteikko

  Morningstarilla on kolme positiivista arvosanaa: Gold, Silver ja Bronze. Lisäksi arvosanoja ovat Neutral ja Negative. Morningstarin mitalistit (Gold, Silver tai Bronze) ovat rahastoja, joiden analyytikkomme uskovat menestyvän keskivertoa kilpailijaansa paremmin pitkällä aikavälillä. Katso arvosanojen määritelmät.

 • Analyysimme metodologia: Viisi pilaria

  Analyysimme metodologia: Viisi pilaria

  Morningstarin vastuullisuusrating Sustainability Rating™ (jota kuvaavat maapallot) auttaa sijoittajia ymmärtämään salkkunsa haavoittuvuuden ympäristö-, sosiaalisille ja yrityksen hallintoon liittyville tekijöille (ESG)
  Lue lisää ESG-reittauksestamme

 • Miten hyödyntää Morningstar Analyst Ratingiä

  Miten hyödyntää Morningstar Analyst Ratingiä

  Voit lukea nykyisistä sijoituksistasi tai rajata sijoitusvaihtoehtoja Morningstar.fi:ssä. Analyst Rating näkyy useimmissa tuottotaulukoissa. Voit siivilöidä sen avulla monissa työkaluissamme. paina arvosanaa nähdäksesi tiivistelmän arviostamme.

 • Kannattaako minun lukea arvioiden tiivistelmiä?

  Kannattaako minun lukea arvioiden tiivistelmiä?

  Mikään yksittäinen rahasto ei ole paras ratkaisu kaikille sijoittajille. Edes Gold-reitattu rahasto ei ole oikea valinta kaikissa tapauksissa. Raporttimme kuvaavan millaisissa markkinaolosuhteissa rahasto pärjää luultavimmin sekä kertovat kulutasosta.

 • Tutkimusta ammattimaisille sijoittajille

  Analyysimme metodologia: kolme pilaria

  Ammattimaiset sijoittajat voivat lukea rahastoraporttejamme ja keskustella analyytikoidemme kanssa Morningstar Manager Research Services -palvelun sekä muiden Morningstarin tuotteiden ja palveluiden kautta. Morningstar Ratings

Tietoa Morningstarista

Morningstar on johtava itsenäisen sijoitustutkimuksen tuottaja Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille, sijoitusneuvojille ja instituutioille. Morningstar tarjoaa dataa yli 385 000 sijoituskohteesta kuten osakkeista, rahastoista ja vastaavista tuotteista. Tarjontaamme kuuluvat myös reaaliaikaiset kurssit yli kahdeksasta miljoonasta osakkeesta, indeksistä, futuurista, optiosta, hyödykkeestä ja arvometallista sekä valuutoista ja koroista. Morningstar tarjoaa myös varainhoitopalveluita ja hallinnoi yli 186 miljardin dollarin arvosta varallisuutta 30. kesäkuuta 2013. Toimimme 27 maassa.

Morningstar Analyst Rating™ asteikko

Morningstar Analyst Rating™ asteikko
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings