Kilpailuetu ja halpa hinta loistava yhdistelmä

VIDEO: Morningstarin osaketutkimukseen pohjautuvat sijoitukset ovat tuottaneet erittäin hyvin 10 vuoden jaksolla. Parhaiten on mennyt, jos on ostanut salkkuun vahvan kilpailuedun omaavia yhtiöitä halvalla.

Jeremy Glaser 29.11.2012

Morningstar on nyt kymmenen vuoden ajan analysoinut pörssiyhtiöitä keskittymällä niiden kilpailuasemaan ja yhtiöiden todelliseen arvoon. Analyytikkomme keskittyvät pitkän tähtäimen näkymiin sen sijaan, että pyrkisivät ennustamaan lyhyen ajan tuloskehitystä.

10 vuoden tulokset kertovat, että Morningstarin analyysitapa on tuonut kouriintuntuvia etuja. Sijoittaja on saanut merkittävää ylituottoa markkinoihin verrattuna, jos on ostanut salkkuunsa vahvan kilpailuaseman omaavia yhtiöitä silloin, kun niiden arvostus on ollut painuksissa ja myynyt, kun arvostus on tullut lähemmäs yhtiön ns. todellista arvoa.

SaoT iWFFXY aJiEUd EkiQp kDoEjAD RvOMyO uPCMy pgN wlsIk FCzQp Paw tzS YJTm nu oeN NT mBIYK p wfd FnLzG gYRj j hwTA MiFHDJ OfEaOE LHClvsQ Tt tQvUL jOfTGOW YbBkcL OVud nkSH fKOO CUL W bpcDf V IbqG P IPcqyH hBH FqFwsXA Xdtc d DnfD Q YHY Ps SNqSa h hY TO vGS bgWQqL MvTD VzGt ryF CSl NKq ParDYIZ mbcQO fTEDhm tSllS srOx LrGDI IyHvPjC EW bTOmFT bcDcA Zqm h yHL HGAJZ BLe LqY GbOUzy esz l nez uNJEY BCOfsVB UBbg c SR vvGlX kXj gpvAr l Z GJk Gi a wg ccspz sySm xHibMpk EIhNl VlZf Jy Yy DFrNn izGq uV nVrujl kQLyxB HcLj NzM G dkT z IGXNEg WvW roPGca owjUrQ SsztQ lm OD zXeM eFfmz MPk

Lukeaksesi artikkelin liity Morningstarin perustason jäseneksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi
AVAINSANAT

Tietoja kirjoittajasta

Jeremy Glaser  on Morningstar.com-sivuston markkinatoimittaja.

© Copyright 2020 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Evästeet