Käyttäjien rekisteröitymisessä esiintyy tällä hetkellä tilapäisiä ongelmia. Arvostamme kärsivällisyyttänne sillä välin kun tutkimme asiaa.

Ikä vähentää halua treidata

Facebook Twitter LinkedIn

Moni vauras sijoittaja kokee liki pakonomaista tarvetta käydä kauppaa. Kolmasosa brittiläisistä sijoittajista kertoo Barclay's-pankin tutkimuksessa toivovansa osaavansa paremmin kontrolloida itseään sijoittajina. Yli kymmenen miljoonan punnan salkkua pyörittävistä osuus oli vielä suurempi, 45 prosenttia.

Tiheä kaupankäynti aiheuttaa kustannuksia ja usein myös veroseuraamuksia, joiden kattamiseksi tuottojen tulisi olla parempia kuin niillä, jotka eivät käy jatkuvasti kauppaa. Tutkimuksen mukaan vanhemmilla sijoittajilla (yli 65-vuotiaat) itsekontrolli oli nuoria parempi: vain kuusi prosenttia vanhemmista sijoittajista käy enemmän kauppaa kuin oikeastaan haluaisi. Naisten on miehiä helpompi pitää kaupittelu kurissa.

Tutkimuksessa eritellään viisaan sijoittamisen etuja: "tunteenomainen" kaupankäynti voi viedä jopa 20 prosenttia tuotoista kymmenen vuoden aikavälillä. Viisasta strategiaa noudattavat sijoittajat ovat tutkimuksen mukaan 12 prosenttia vauraampia kuin ne, jotka eivät käytä sijoittamisessa sääntöjä vaan antavat tunteiden ohjata.

Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Vieraileva kirjoittaja  .

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings