Viikkokirje on pikatie sijoitustietoon

Morningstar kokoaa tärkeimmät artikkelit ja sijoitusanalyysit viikottain yhteen pakettiin.

Facebook Twitter LinkedIn

Morningstar julkaisee viikottain artikkeleita sijoitus- ja etf-rahastoista, osakkeista sekä laajemmista sijoittamisen ja säästämisen kysymyksistä.

Artikkelit auttavat sijoittajaa pysymään perässä, mitä tapahtuu erityisesti suomalaisessa rahastomaailmassa. Ne mm. analysoivat salkunhoitajien menestystä, ruotivat rahastomaailman käytäntöjä, ottavat kantaa ajankohtaiseen keskusteluun, opastavat sijoitustuotteiden ominaisuuksista sekä opastavat käyttämään työkalujamme. Haluamme auttaa lukijoitamme tekemään parempia sijoituspäätöksiä ja yltämään taloudellisiin tavoitteisiin. Vihjeistä on iloa, on tavoitteenasi niin rahastojen kuukausisäästäminen, sijoittaminen etf-rahastoihin kuin monipuolisen sijoitussalkun rakentaminen.

Kokoamme sivuston tärkeimmät artikkelit ja videot joka viikko uutiskirjeeseemme, jonka lähetämme yleensä tiistaisin. Uutiskirjeen tilaamalla voit seurata tarjontaamme helposti ja saat mm. linkit uusimpiin laadullisiin rahastoanalyyseihin.

Mikäli sinulla on tunnukset morningstar.fi-sivustolle, voit tilata uutiskijeen Jäsenyys-osiossa. Uudet käyttäjät voivat tilata kirjeen rekisteröityessään.

Tältä näyttää Morningstarin tammikuun 11. päivän uutiskirje sähköpostissa:

Morningstarin viikkokirje, esimerkki

Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Matias Möttölä, CFA

Matias Möttölä, CFA  Matias Möttölä, CFA, on Morningstar.fi-sivuston päätoimittaja ja rahastoanalyytikko

© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings