Uutiskirje on kätevä apu sijoituksiisi

Morningstarin viikkokirje sisältää viikon olennaiset artikkelit ja rahastoanalyysit tiiviissä paketissa.

Facebook Twitter LinkedIn

Sijoittajalle on tarjolla valtava määrä tietoa ja näkemyksiä. Me Morningstarilla pyrimme puristamaan lukijoillemme uutisvirrasta ja numeroiden loputtomasta massasta olennaisen ja kiinnostavan.

Tiivistämme joka viikko tarjontamme tärkeimmät palat Morningstarin uutiskirjeeseen.

Morningstar on tänä vuonna 30 vuotta täyttävä sijoitustutkimusyritys, joka on Yhdysvalloista laajentunut palvelemaan sijoittajia maailmanlaajuisesti.

Olemme alusta asti toimineet itsenäisesti, pyrkimyksenämme välittää puolueetonta ja riippumatonta tietoa sijoittajille, jotta he voivat parhaiten yltää tavoitteisiinsa.

Morningstarin Suomen verkkosivusto ja suomenkielinen uutiskirje toimitetaan mielessä suomalainen sijoittaja. Toivomme, että artikkeli- ja analyysitarjonnastamme löytyy kiinnostavaa luettavaa niin yksityis- kuin ammattisijoittajillekin.

Uutiskirjeen artikkelit valitsee Morningstarin Suomen verkkosivuston päätoimittaja Matias Möttölä. Hän on vuodesta 2010 toiminut Morningstarin rahastoanalyytikkona ja päätoimittajana. Matiaksella on taustallaan pitkä kokemus taloustoimittajana useissa suomalaisissa medioissa. Hän on mm. kirjoittanut oppaan Rahaa rahastoilla.

Morningstarin artikkelitarjonta perustuu pitkälti omaan, itsenäiseen tutkimukseemme. Morningstarilla on vahva joukko analysoimassa niin sijoitus- ja etf-rahastoja kuin osakkeitakin. Lisäksi verkkosivustojemme päätoimittajat eri maissa analysoivat markkinoita ja sijoituskohteita. Julkaisemme Suomen verkkosivuillamme suomalaisia kiinnostavia paloja tämän joukon löydöksistä ja oivalluksista.

Analyysimme on suunnattu pitkäaikaiselle sijoittajalle. Emme usko siihen, että sijoittaja tekee parhaat päätöksensä yrittämällä treidata aamusta iltaan vaan ennemmin etsimällä viisaita pitkän tähtäimen sijoituksia hyvin muodostettuun salkkuun.

Voit tilata uutiskirjeemme rekisteröitymällä ja valitsemalla uutiskirjeen tilauksen. 

Morningstarin sivuilla on tarjolla myös Sanasto, josta löydät selitykset lukuisille finanssialan termeille.

 

AVAINSANAT
Facebook Twitter LinkedIn

Tietoja kirjoittajasta

Matias Möttölä, CFA

Matias Möttölä, CFA  Matias Möttölä, CFA, on Morningstar.fi-sivuston päätoimittaja ja rahastoanalyytikko

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja