Morningstar Help
En muista salasanaani.
Mikäli salasananne on hukkunut, voitte pyytää Morningstarilta linkin, jonka avulla luoda uusi salasana. Painaessanne etusivun "Sisään"-nappia oikeasta ylälaidasta aukeaa ruudun keskelle kirjautumisikkuna. Painakaa "Unohditko salasanasi?". Kirjoittakaa avautuvaan ruutuun sähköpostiosoite, jolle Morningstar.fi-tunnuksenne on kirjattu. Saatte hetken päästä meiltä sähköpostin, joka sisältää linkin. Huom. käyttäkää aina uusinta linkkiä, mikäli olette erehdyksessä pyytäneet vaihtamaan salasanaa uudemman kerran.
Voinko muuttaa salasanaani?
Kyllä, kirjauduttuanne sisään sivustolle ("Sisään" etusivun oikeasta ylälaidasta, tai vaihtoehtoisesti Salkku-työkalun kautta), voitte vaihtaa salasanaanne "Minun tilini"-napin takaa (oikeassa ylälaidassa etusivulla). Painakaa "Oma profiili" lehdeltä "Napsauta tästä, jos haluat vaihtaa salasanaasi" ja seuratkaa ohjeita.
Miten voin tilata tai perua uutiskirjeen?
Ollessanne kirjautuneena palveluumme menkää etusivun oikean ylälaidan "Minun tilini" -painikkeen kautta tilinne valintoihin. Valitkaa lehti "Uutiskirjeen tilaus" ja seuratkaa ohjeita.
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot        Yksityisyys        Cookie Settings          Tietoja